Hvad er inkluderet i prisen?

Der er vafler eller bægre og træskeer med i prisen samt lån af spatler til servering. Priserne er inkl. moms.

Om isdisken

Isdisken skal stå på et bord eller lignende og kræver blot adgang til en normal stikkontakt for at holde fryseren kold. Disken måler 92 x 50 x 62 cm (B x D x H).

Levering

Som udgangspunkt skal man selv hente disken i butikken på Stefansgade 15, København N. Den kan være i en almindelig personbil. Man skal være to til at bære den ud, men vi hjælper gerne, så I behøver kun komme én mand/kvinde.

Hvornår skal man hente/aflevere disken?

Isdisken skal normalt hentes på reservationsdagen og afleveres næste dag inden kl 12 – men hvis den ikke skal ud næste dag, kan vi aftale senere aflevering.

Betaling

Vi trækker depositummet (1.000 DKK), når reservationen bekræftes – og resten betales ved afhentning (betalingskort, MobilePay eller kontant). Depositummet refunderes ikke ved aflysning (da vi har haft uheldige tilfælde af sidsteøjebliksaflysninger).

Fejl og mangler

Isoteket ApS bærer ansvaret for, at de udleverede produkter er i god stand og kvalitet ved udlevering til Lejer. Ved Lejers modtagelse af produkter, og senest inden ibrugtagen, skal vi gøres opmærksom på eventuelle fejl eller mangler. Ellers betragtes det modtagne materiel som modtaget af Lejer i god stand, og Lejer bærer herfra ansvaret for det lejede materiel.

Stand ved modtagelse og tilbagelevering

Isdisken skal tilbageleveres i samme stand, som den blev modtaget. Leveres den ikke tilbage i samme tilstand, kan Isoteket opkræve et reparationsgebyr.

Forbrugerbeskyttelse 

Læs mere om din beskyttelse som forbruger når du køber via en PensoPay betalingsløsning: https://pensopay.com/mere/forbrugerbeskyttelse/

Privatlivspolitik

Vi respekterer vigtigheden af privatliv på internettet og afslører ikke information om kunder til tredjepart. Webshoppen videresender eller sælger ikke kundens navn, adresse, e-mailadresse, kreditkortoplysninger eller personlige data til nogen tredjepart uden kundens forudgående tilladelse.

Klagemuligheder 

Klager over produkter kan sendes til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
www.forbrug.dk

For EU-borgere uden for EU skal klager sendes via EU Kommissionens online klageplatform: ec.europa.eu

Ved klage skal vores e-mailadresse angives (hej@isoteket.dk) samt hjemmesiden, du har købt varen på (www.isoteket.dk).